Tarieven

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Groepstraining - altijd vergoeding

Jouw investering in een mindfulness groepstraining (MBSR) bedraagt €425, maar je betaalt maximaal €300 zelf. Wellicht ben je gunstig verzekerd en vergoedt je zorgverzekeraar de training voor een groot deel. Onze servicedesk helpt je graag met het uitzoeken van je vergoedingsmogelijkheden.

Mocht je werkgever de training vergoeden, dan hanteren wij een prijs van €550 exclusief btw. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je aanspraak maken op €125 uit ons eigen fonds. Zo krijgt je altijd een vergoeding.

Mindfulness individueel, maatjes of coaching

De kosten voor een individuele mindfulnesstraining of mindfulness coaching bedragen €95 per les. Een 8 weekse training kost €760. De investering in een maatjestraining bedraagt €75 per persoon. In beide gevallen gaat er een mogelijke vergoeding vanaf.

Mocht je werkgever vergoeden, dan kost een individuele training €995 en een maatjestraining €795.

Op https://stresswise.nl/over-stresswise/ kun je zien welke trainers werkzaam zijn op onze locaties. Je kunt zelf kiezen bij wie je terecht wilt, of je laten adviseren door onze servicedesk. 

Unieke vergoeding-garantie

Bij MindfulnessFabriek ontvang je altijd een vergoeding voor deelname aan een groepstraining. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen je graag verder.

Direct advies

Je kunt het natuurlijk zelf uitzoeken, maar voor een goed en direct advies kun je het beste even met ons bellen: 030-2271850 (ma-vr van 9.00 - 17.00 uur).

Inschrijven Info Advies

Maak je keuze *